Kopenhagen hoofdstad van Denemarken
Home » Overnachten

Overnachten


Op het gebied van het regelen van een overnachting zijn er meer dan voldoende mogelijkheden is Kopenhagen.  Neem wel in ogenschouw dat Denemarken in het algemeen en Kopenhagen in het bijzonder niet bepaald goekoop is te noemen. Dit geldt helaas ook voor de gemiddelde accommodatie. De meeste overnachtingsmogelijkheden vind je in het oude centrum welke ook bekend is onder de naam .Indre By.
In het centrum heb je naast hotel ook bed & breakfasts. Deze zijn over het algemeen toch iets goedkoper dan een hotel en ademen een authentieke Kopenhaagse sfeer uit. De dichtsbijzinde campint ligt op iets meer dan vijf kilometer van de stad Kopenhagen. Vervoer naar het centrum is geen probleem want elk uur rijdt er drie maal een bus die je naar het hartje centrum van Kopenhagen brengt.
Kopenhagen staat ook bekend als de hoofdstad van het design. Dit vindt je terug in veel hotels. De hotels in de hogere prijsklasse hebben vaak een geheel eigen thema aan het hotel meegegeven. Soms heeft zelfs elke kamer een geheel eigen identiteit. Dit maakt overnachten in zulke hotels altijd weer verrassend.

Maak een Gratis Website met JouwWeb